Miranda Kerr şi Orlando Bloom se întâlnesc periodic de dragul băieţelului lor

Publicat pe

Miranda Kerr şi Oralndo Bloom s-au îndrăgostit în 2007, în 2010 s-au căsătorit, iar un an mai târziu venea pe lume băieţelul lor, Flynn.

 

Din păcate, povestea lor de iubire s-a destrămat în 2013, însă cei doi au rămas în relaţii bune de dragul lui Flynn, un băieţel adorabil.

 

Cei doi au fost surprinşi recent în compania copilului lor şi cine nu le ştie povestea nu vede altceva decât o familie frumoasă care a ieşit la masă, în oraş.

 

Cei trei erau îmbrăcaţi casual şi foarte bine dispuşi, au cumpărat mâncare sănătoasă, iar Flynn s-a bucurat din plin de acest moment petrecut în compania părinţilor săi.

 

Miranda Kerr este un top model de succes, care obţine sume mari din numeroasele contracte de publicitate pe care le încheie. Plecată mult timp în diverse părţi ale lumii, Miranda îşi ia uneori fiul cu ea, iar când nu e posibil acest lucru, acesta rămâne cu Orlando care se dovedeşte un tată extraordinar.

 

În timp ce Orlando Bloom este singur în această perioadă, deşi au existat zvonuri că s-ar fi cuplat chiar cu top modelul Kendall Jenner, Miranda Kerr şi-a găsit iubirea în braţele lui Evan Spiegel, un tânăr miliardar în vârstă de 25 de ani, fondatorul aplicatiei Snapchat.

 

Foto: Hepta

 

Miranda Kerr şi Orlando Bloom se întâlnesc periodic de dragul băieţelului lorMiranda Kerr şi Orlando Bloom se întâlnesc periodic de dragul băieţelului lor
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter