Miranda Kerr, surprinsă alături de noul ei iubit. E cel mai tânăr miliardar din lume!

Publicat pe

La 32 de ani, Miranda Kerr este toată numai un zâmbet de când a devenit iubita lui Evan Spiegel, un tânăr miliardar în vârstă de 25 de ani, fondatorul aplicatiei Snapchat.

 

Cei doi au fost văzuţi pe aeroprtul din Los Angeles unde au apărut extrem de zâmbitori şi au stat tot timpul împreună. Miranda şi Evan s-au îmbrăţişat in permanenta, dovadă că sunt foarte îndrăgostitiţi.

 

Zvonurile legate de relaţia lor au apărut după ce au fost surprinşi sărutându-se într-un restaurant. Evan a fost desemnat de Forbes cel mai tânăr miliardar din lume, are o viata fabuloasa si s-a scris ca ar fi avut o relatie cu Taylor Swift, iar despre Miranda se spune că îi place să fie înconjurată de bărbaţi cu avere. Tineri, frumoşi, bogaţi, cei doi pot forma unul dintre cele mai glam cupluri de la Hollywood.

 

Nici fostul soţ al Mirandei, actorul Orlando Bloom, nu este singur în această perioadă, el fiind văzut într-un restaurant japonez din Malibu în compania Luisei Moraes, un top model brazilian.

 

Miranda Kerr şi Orlando Bloom s-au despărţit în 2013, după o căsnicie de 6 ani. Cei doi au împreună un fiu, pe nume Flynn.

 

Foto: Hepta

 

Miranda Kerr, surprinsă alături de noul ei iubit. E cel mai tânăr miliardar din lume!Miranda Kerr, surprinsă alături de noul ei iubit. E cel mai tânăr miliardar din lume!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter