Mircea Albulescu a deschis colectia ’Mari actori romani”

Publicat pe

Mircea Albulescu, Mari actori romaniFluture in lesa de aur' este primul CD din colectia Mari actori romani' lansata de Sud-Est Production si il are drept protagonist pe Mircea Albulescu.

CD-ul este o piesa de teatru realizata cu ajutorul mijloacelor moderne de sunet, un one man show', un recital dinamic de autor.

Pentru mine cuvantul scris este un supliment de semn. Mi-e frica dintotdeauna si mereu ca atunci cand ne vedem peste scena teatrului sa va fac sa intelegeti cat de mult va iubesc. Si totusi iata ca iubirea mi-a facut cu ochiul cand am intalnit oamenii minunati Enea si Sorin care au pastorit aparitia acestui CD. Le multumesc foarte mult pentru ca mi-au ingaduit sa ma inchin cu onor si dragoste in fata dumneavoastra. Daca n-as fi asa de batran as incheia cu gandul pe mereu'….. asa ca va spun doar 'pe curand'. Pe cat mai curand!', a spus marele actor Mircea Albulescu.

In colectia Mari actori romani' sunt si vor fi implicate nume de prim rang ale scenei romanesti. Dupa Mircea Albulescu urmeaza alte nume de calibru ale scenei romanesti. In lucru este discul dedicat maestrului Radu Beligan.

Fluture in lesa de aur' va fi distribuit in principalele librarii (Carturesti, Humanitas), in toate magazinele de specialitate, precum si in teatre.

Mai multe informatii puteti afla accesand site-ul oficial al proiectului – www.mariactoriromani.ro.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter