Mircea Diaconu și Diana Lupescu, poveste de dragoste ca-n filme! Sunt căsătoriți de 39 de ani, iar el a cerut-o de soție în ziua în care s-au cunoscut!

Publicat pe

Mircea Diaconu și Diana Lupescu formează un cuplu de 39 de ani, lucru rar nu numai în lumea showbizului, dar și mai rară este povestea lor de dragoste și felul în care actorul a cerut-o de soție pe cea care îi este alături de aproape patru decenii.

Acum câteva luni, Mircea Diaconu (69) spunea cu modestie: „Nu mă recomandă nimic pentru funcția de președinte, sunt un om banal, am doar două nume”. Iată însă că evidența l-a contrazis, actorul numărându-se printre candidații cu șanse reale la Președinție, iar o eventuală victorie i-ar schimba complet viața. Dacă lumea îl cunoaște din postura de actor și de om politic, puțini știu că Mircea Diaconu a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, de care îl leagă o căsnicie de 39 de ani și doi copii.

Pe vremuri una dintre răsfățatele producătorilor de filme, actrița și regizoarea Diana Lupescu (65) s-a exilat într-un nemeritat con de umbră de când soțul ei a intrat în politică, mai ales după ce mulţi au afirmat că realizările ei, din ultima perioadă, i se datorează soţului, Mircea Diaconu… Dragostea dintre cei doi actori, ce are o poveste demnă de un scenariu de film, a reușit să treacă însă peste orice.

Venit, văzut, plăcut, luat!

În luna 0ctombrie a anului 1980, soarta i-a adus împreună pe Mircea Diaconu și Diana Lupescu, dar cu un ajutor substanțial din partea actorului… Întâlnindu-se pe stradă cu o colegă de-ale Dianei, actorul i-a povestit că avea drum prin Moldova și i-a cerut numărul de telefon al acesteia. Când a ajuns acolo (ea era actriță la Bacău), Mircea Diaconu a sunat-o pe Diana și aîntrebat-o dacă îl primește la o cafea. Și-au petrecut ziua împreună, iar la un moment dat, el a întrebat-o ce ar răspunde dacă ar cere-o de soție. Diana i-a răspuns cu naturalețe DA și și-au continuat discuția. Seara, la despărțire, actorul i-a mai pus o dată întrebarea, iar răspunsul a fost același: DA!

Fix o lună mai târziu, Mircea Diaconu și Diana Lupescu se căsătoreau, într-o comună din Argeș. A urmat luna de miere, la Sinaia, unde închiriaseră o cabană pentru o săptămână, însă au stat acolo doar o zi și o noapte, deoarece proaspăta soție i-a spus actorului: „Hai acasă, că avem treabă!”, scrie apropotv.ro. Și, într-adevăr, și-au clădit nu doar carierele, ci și o familie extrem de frumoasă.

Mircea Diaconu și Diana Lupescu sunt bunici

Mircea Diaconu și Diana Lupescu au un mariaj de invidiat, cei doi actori fiind căsătoriți de 39 de ani, lucru extrem de rar în showbizul autohton și având doi copii, Ana și Victor. Dacă Ana nu și-a dorit să calce pe urmele celebrilor săi părinți – ea a absolvit Științe și comunicare, dar a jucat totuși într-un film alături de tatăl ei: Poveștile Alexandrei –, fiind o perioadă reporter de știri la TVR, fratele ei Victor a moștenit talentul părinților săi, el absolvind UNATC-ul.

De altfel, Ana i-a făcut deja bunici pe Mircea Diaconu și Diana Lupescu, fiica actorilor îndrăgostindu-se (în perioada în care a lucrat la știrile sportive) și mai apoi căsătorindu-se cu fotbalistul Marius Nae, căruia i-a dăruit o fetiță și de care, mai apoi, a divorțat. Chiar dacă nu a îmbrățișat aceeași meserie ca părinții ei, Ana a fost marea susținătoare a tatălui ei în campania pentru alegerile europarlamentare, dar și la prezidențiale, ca, de altfel, întreaga familie.

Mircea Diaconu și Diana Lupescu, poveste de dragoste ca-n filme! Sunt căsătoriți de 39 de ani, iar el a cerut-o de soție în ziua în care s-au cunoscut!Mircea Diaconu și Diana Lupescu, poveste de dragoste ca-n filme! Sunt căsătoriți de 39 de ani, iar el a cerut-o de soție în ziua în care s-au cunoscut!

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter