Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit: ”Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puțin atunci când două suflete se îndrăgostesc” /FOTO

Publicat pe

Complicate sunt căile iubirii, dar, când ești tânăr, toate au rezolvare. Mirela Baniaș, una dintre cele mai populare, dar și mai controversate concurente a celui mai recent sezon Insula Iubirii, știe asta foarte bine. După o relație tumultoasă, terminată brusc și cu gust amar cu Ionuț, Mirela a regăsit dragostea. 

Mirela de la Insula Iubirii are un nou iubit: 'Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puțin atunci când două suflete se îndrăgostesc' /FOTOMirela de la Insula Iubirii are un nou iubit: 'Hainele, vârsta, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puțin atunci când două suflete se îndrăgostesc' /FOTO

Acum, de Sărbători, Mirela a făcut publice imagini cu ea și noul partener alături de care are planuri serioase. Cei doi se vor căsători, iar bruneta a declarat, într-o emisiune de televiziune că își dorește cât mai curând un copil. Noul iubit al Mirelei este Florin, un om de afaceri în vârstă de 42 de ani, proprietar al unui resort. Potrivit Antena Stars, acesta a fost căsătorit și are doi copii.

Însă, așa cum spune chiar el, într-o postare publică, apăruta ca urmare a valului de controverse născute după publicarea fotografiilor cu el și Mirela, nu 'hainele, vârsta, aspectul fizic' sunt cele care contează în trăinicia unei relații, ci calitatea sentimentelor.

'Când dai greș în viață sau când lucrurile s-au întors împotriva ta, încerci să schimbi sensul roțîi și să muți focusul de pe tine pe viață altora.

Pentru ține acum e un specimen', dar acum puțîn timp era dragostea vieții tale'. Atunci când vorbești de oamenii din viață ta, practic, vorbești mai mult despre ține.

Hainele, vârstă, aspectul fizic sunt lucruri care contează prea puțîn atunci când două suflete se îndrăgostesc. Cred că orice femeie adevărată știe ce vrea în viață ei, un bărbat care să îi fie alături, să o iubească nemărginit și să o trateze exact așa cum merită, nu cum a fost tratată până acum. Dintr-un loc fericit, femeia nu pleacă niciodată!', spune Florin.

Mirela de la Insula Iubirii – nou iubit, nouă viață

Despărțirea dureroasă de Ionuț, bărbatul cu care a venit la Insula Iubirii, este istorie pentru Mirela. Acum trei luni, ea l-a găsit pe Florin, despre care spune că este bărbatul la care a visat mereu și pe care îl vede drept tatăl copiilor ei. „Îmi doresc un copilaş. Şi el vrea. Şi ne dorim un copil al nostru, şi să adoptăm”, a spus Mirela Baniaş, pentru Antena Stars.

Despre apariția lui Florin în viața ei, Mirela spune că nu a fost nici întâmplătoare și nici fulgerătoare. Cei doi se cunosc de 15 ani și au avut anterior cu o încercare de relație. '„Noi ne cunoaştem de foarte mulţi ani, de aproximativ 15 ani. Suntem şi vecini şi aproape toate episoadele le-am văzut împreună. Ne-am cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni şi s-a întâmplat până la urmă. Am ieşit mai mult timp împreună. Suntem împreună de aproximativ trei luni. M-a cucerit prin simplitate, prin felul lui de a fi, prin respectul pe care mi-l acordă. Cred că la el am găsit ce căutam de ani de zile. Bărbatul acela pe care îl căutam eu. Să fie respectuos, să fie grijuliu, să mă iubească, să nu aibă alte interese. Este tot timpul alături de mine, mă sprijină. Chiar şi pe parcursul emisiunii a fost alături de mine. Am urmărit emisiunea în braţele lui. Este perfect, este bărbatul care mă atrage”, a spus Mirela în interviul acordat Antena Stars. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter