Mirela Vaida, la două zile după ce atacatoarea i-a distrus mașina: "Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă"

Publicat pe

Mirela Vaida a anunțat care este următorul său pas, la două zile după ce atacatoarea Antoanela i-a distrus mașina. Femeia este cea care anul trecut a intrat în platoul Acces Direct și a atacat-o cu un bolovan. Atacatoarea vedetei Antena 1 a mai venit încă o dată anul trecut la sediul emisiunii, acolo unde a încercat din nou să intre înauntru.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La un an după ce a fost atacată cu un bolovan în direct de către o femeie pe nume Antoanela, acum aceasta s-a întors și i-a distrus mașina Mirelei Vaida. Vedeta Antena 1 s-a săturat să aștepte protecție din partea statului român și, spune ea, va trece la luptă.

Mirela Vaida, la două zile după ce atacatoarea i-a distrus mașina: "Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă"Mirela Vaida, la două zile după ce atacatoarea i-a distrus mașina: "Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă"

Ce va face Mirela Vaida după ce atacatoarea i-a distrus mașina

În urmă cu două zile, Antoanela, lăsată liberă pe străzi, deși are probleme psihice, a venit și a aruncat cu bolovani în mașina prezentatoarei TV.

Mirela Vaida a făcut astăzi un anunț și a precizat că avocatul Adrian Cuculis o va reprezenta și speră ca de această dată să se facă dreptate în cazul Antoanelei, asta pentru că deja se știe că femeia a mărturisit că vrea să o omoare pe Mirela Vaida cu un bolovan.

'Domnul avocat Adrian Cuculis se va căuta și de ceea ce mi s-a întâmplat mie alaltăieri, cu prietena mea liberă pe străzi, care distruge tot ce găsește în cale.

Domnul avocat mă va reprezenta din nou în fața justiției. Pare că n-am mai fost, că am fost degeaba.

Frică nu mai e, e doar saturație, exasperare . Frica și șocul de anul trecut s-au transformat într-o luptă, lupta care nu e cu o nebună, ci cu statul român', a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Citește și: De ce nu își expun Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva fiul:„Nu-mi doresc să fie arătat cu degetul că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se descurcă Anca Serea la creșterea celor șase copii:„Nu mă bazez foarte mult pe ajutorul lui Adi. Aș minți să spun că…

Citește și: Adelina Pestrițu și-a mai făcut două intervenții estetice la față:’Nu sunt adepta excesului în injectări, dar…’

Mirela Vaida, mesaj pentru statul român, după ce a fost atacată din nou

Acum două zile, Mirela Vaida a trăit un alt șoc în timpul emisiunii pe care o moderează. Prezentatoarea de la Acces Direct a aflat de la colegii ei că mașina i-a fost spartă de atacatoarea care a încercat s-o lovească în direct, în cadrul talk show-ului, anul trecut.

Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!', a fost reacția Mirelei Vaida.

Moderatoarea trage un semnal de alarmă și face un apel disperat pentru siguranța ei și a copiilor săi.

Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap', a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă, citată de spynews.ro

După întâmplarea de anul trecut, s-a aflat că atacatoarea Mirelei Vaida a fost internată la Obregia și nu are discernământ asupra faptelor sale.

Antoanela a susținut că prezentatoarea de la Antena Stars îi datorează bani și acesta este motivul pentru care ar fi vrut să o omoare.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter