Mirela Vaida şi Simona Gherghe nu sunt rivale: "Eram două ieșence venite în București, ne întâlneam pe holurile facultății și ne îmbrățișam!"

Publicat pe

Mirela Vaida şi Simona Gherghe nu sunt rivale. Au prezentat aceeaşi emisiune la Antena 1, şi-au luat locul uneia celeilalte şi sunt prietene. Le leagă o relaţie de amiciţie de ani de zile şi niciodată nu au fost rivale. În facultate s-au cunoscut, iar acum sunt şi mai apropiate. Adevărul despre relaţia dintre Mirela Vaida şi Simona Gherghe. 

Mirela Vaida ne-a mărturisit că de Simona Gherghe o leagă o prietenie de ani de zile, cele două cunoscându-se încă de când erau la Iași.

'Ne întâlneam când eram în facultate, ea era reporter și venea să facă interviuri la începutul anului, iar eu studentă. Ne îmbrățișam pe holuri. Eram două ieșence venite în București și era acea legătură. Mereu am avut o relație bună. Ea s-a dus acasă să nască cu tot dragul, pentru că nu putea naște în direct, ea și-a dorit foarte mult un copil. A fost cea mai mare bucurie a ei. Oamenii vor conflicte, vor titluri de presă, dar de unde? Noi ne înțelegem minunat. Am înlocuit-o pe Simona timp de opt luni de zile, a fost o presiune uriașă pe mine, nu aveam cum să dau cu ea de gard. A trebuit să muncesc mult, să mă repoziționez, am ținut mereu legătura cu Simona, dacă pot să o ajut cu ceva', a mărturisit Mirela Vaida la Interviurile VIVA!.

 

Mirela Vaida a pierdut două sarcini

n urmă cu aproximativ şase ani de zile, Mirela Vaida a vrut să rămână însărcinată. Nu a putut şi mare i-a fost tristeţea. Se concentra doar asupra job-ului, asupra carierei şi nu s-a gândit că stresul provocat de acestea ar putea să o afecteze pe viitor. Nu şi-a pierdut speranţa, deşi a trecut prin mari încercări. Două sarcini a pierdut până să o aibă pe micuţa Carla.

Aceste încercări au făcut-o mai curajoasă, mai puternică, iar acum are doi copii frumoşi şi sănătoşi. Mirela Vaida ne-a dezvăluit o serie de secrete la Interviurile VIVA!.

Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter