Mischa si Lily Maisky, aplaudati de Tudor Chirila

Publicat pe

Cruciada Culturii lupta pentru frumos, aducandu-i in Romania pe unii dintre cei mai vestiti artisti ai lumii.

Aseara, la Ateneul Roman, l-am putut asculta pe Mischa Maisky, cel mai bun si mai extravagant violoncelist al lumii. Recitalul a fost unul cu adevarat special fiind sustinut alaturi de fiica sa, pianista Lily Maisky.

Mischa, Lily Maisky

Ma entuziasmeaza faptul ca voi reveni in Romania, iar de aceasta data este o ocazie cu totul speciala. Voi canta pentru prima data in Bucuresti alaturi de fiica mea, Lily. A urca pe scena alaturi de copiii mei este un vis implinit si sper ca publicul va simti si va aprecia conexiunea speciala dintre noi.', a declarat violoncelistul.

Mischa Maisky

„Nu am mai fost niciodata in Romania. Astept cu nerabdare ca, odata cu aceasta frumoasa tara, sa descopar si o audienta minunata. Am ales un program unic, variat si special pentru acest eveniment care, printre altele, cuprinde si piese spaniole. Speram ca publicul din Bucuresti va savura la fel de mult interpretarea din aceasta seara precum o vom face si noi. Lily Maisky

Mischa Maisky

Tudor Chirila si Iarina Damian, Adrian Bucur si Dragos Bucurenci au fost in sala la acest concert extraordinar.

Foto: Bogdan Chesaru
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter