Misiune imposibila! Tom Cruise are o noua iubita

Publicat pe

S-au implinit exact trei saptamani de cand celebrul cuplu de la Hollywood format de Tom Cruise si Katie Holmes s-a destramat. Cu toate acestea, viata merge inainte, cel putin pentru actorul din "Misiune Imposibila".

Membrii bisericii scientologice i-au facut deja planuri de insuratorare actorului. Acestia o sugereaza ca viitoare sotie pe actrita Yolanda Pecoraro, alintata Yolie. Membrii o considerata cel putin la fel de frumoasa ca fosta sotie, si in plus, este adepta cultului scientologic, scrie celebritypop.com.

De asemenea, se mai stie ca mama ei este din Nicaragua, iar tatal italian, ceea ce o face o aparitie deosebit de exotica printre celebritati.

Viitoarea sotie a starului va fi o membra a Bisericii Scientologice„, a dezvaluit Margery Wakefield, si ea o membra a acestui cult.

Scientologii spun ca ea este „perfecta” pentru actor, fiindca e foarte devotata Scientologiei. De altfel, Cruise si Pecoraro au mai fost prieteni in trecut, iar el i-ar fi platit tinerei actrite cursuri scientologice la Celebrity Centre din Hollywood.

Citeste si: Tom Cruise isi vede pentru prima data fiica dupa despartirea de Katie Holmes

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Captura foto celebritypop.com

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter