Miss Universe Romania 2009 l-a cunoscut pe Hugh Hefner

Publicat pe

Bianca Elena Constantin, castigatoarea Miss Universe Romania 2009, a aflat ce inseamna viata de vedeta de la Hollywood.

Bianca a plecat la Los Angeles acolo unde Anastasia Soare, cunoscuta ca „Regina Sprancenelor', a mobilizat o armata de stilisti care au avut misiunea de a desavarsi frumusetea romancei.

Bianca Elena Constantin

Primul pas a fost facut in salonul Anastasia Beverly Hills, dupa care a urmat programarea in salonul lui Tracy Cuningham care a decis ca buclele naturale sunt cele care o avantajeaza cel mai bine pe Bianca.

Bianca Elena constantin, Hugh Hefner
Bianca Elena Constantin si Hugh Hefner

Teddy Blass, celebrul antrenor al vedetelor, i-a dezvaluit Biancai cele mai eficiente metode de intretinere a musculaturii, programand-o dupa Cameron Diaz si inaintea lui Jennifer Lopez.

Miss Universe Romania 2009 a participat la ESPY Charity Gala, unde l-a cunoscut pe celebrul fondator al trustului Playboy – Hugh Hefner.

Este prima calatorie pe care o fac peste ocean si marturisesc ca totul este coplesitor pentru mine. In decurs de cateva zile am reusit sa cunosc unul dintre orasele emblematice pentru Statele Unite ale Americii – Los Angeles. Am intalnit artisti pe care i-am admirat intotdeauna, profesionisti din showbiz de la care am invatat lucruri care-mi vor folosi o viata intreaga si am vizitat locuri pe care le vazusem doar in filme. De cand am castigat concursul Miss Universe Romania 2009 traiesc ca intr-un vis frumos care sper sa continue in Bahamas, cu ocuparea unui loc cat mai bun, la finala Miss Universe 2009' a declarat Bianca Elena Constantin, Miss Universe Romania 2009.

Finala concursului Miss Universe 2009 este programata pe 23 august.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter