Garderoba lui Meghan Markle, mai scumpă decât a capetelor încoronate!

Recent, toată presa lăuda apariția-surpriză a Ducesei de Sussex de la British Fashion Awards, dar, la scurt timp după apariție, fotografiile sale au dispărut în mod suprinzător… Să o fi nemulțumit asta pe Elisabeta a II-a?

Meghan Markle, Clare Waight Keller și Rosamund Pike în fotografia buclucașă…

La începutul acestei săptămâni, Meghan Markle, însărcinată cu primul ei copil, a surprins întregul public când a urcat pe scena de la British Fashion Awards 2018. Scopul său a fost de a prezenta câştigătorul British Designer Womenswer. Premiul s-a dus chiar către creatoarea rochiei ei de mireasă, Clare Waight Keller, de la Givenchy. După ce a prezentat premiul, Meghan a  făcut niște fotografii-bumerang alături de Clare și coprezentatoarea evenimentului, Rosamund Pike. Poza în mișcare, alb-negru, i-a adus cu siguranță aminte lui fostei actrițe de vremurile pe când era la Hollywood, însă, se pare, nu a fost pe placul familiei regale britanice, pentru că, în scurt timp, singura dovadă a prezenței lui Meghan la eveniment a dispărut de pe pagina de Instagram a British Fashion Council. Din fericire, postarea a rămas pe contul fotografului Yvan Fabing, cel care a imortalizat momentul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HRH The Duchess of Sussex (@hrhmeghanmarklevideos) on

Membrii familiei regale britanice nu fac fotografii-bumerang!

Și mai ciudat este faptul că și fotografia făcută de cea mai bună prietenă a lui Meghan, Jessica Mulroney, și postată tot pe Instagram, a avut aceeași soartă. În dreptul acesteia, Jessica scrisese: „Îngerul meu. Frumusețe, grație și forța personificată', dar nu a durat mult până s-a evaporat și postarea ei. Evident, toată lumea s-a întrebat ce s-a întâmplat. Se pare că familia regală britanică, foarte strictă în privința aparițiilor membrilor săi în social media, a considerat că o fotografie-bumerang nu e cel mai potrivit mod de manifestare pentru o față regală… Nu este exclus să fi deranjat și modul, exagerat după opinia unora, în care Meghan își mângâia burtica, și, de ce nu?, oja de culoare neagră de pe unghiile Ducesei de Sussex… Când Elisabetei a II-a nu-i place ceva, toată lumea din jur se conformează și repară daunele. Probabil că asta s-a întâmplat și acum. Prea târziu însă, imaginile se viralizaseră deja!

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro