Mita de la Bere Gratis- Cercetas pentru o zi

Publicat pe

Alaturi de cei 1300 de participanti cercetasi, RoJAM 2011 s-a bucurat pe parcursul ceremoniei de deschidere de un nou membru: Mita de la Bere Gratis.

Trupa a concertat pentru o ora in lumina reflectoarelor si a efectelor pirotehnice, timp in care solistul a purtat cu mandrie esarfa nationala a cercetasilor, transmitand dinamismul si energia acordurilor in fiecare cort de pe platoul din Saliste.

Mita, Bere Gratis

,,Daca tara asta ar fi plina de oameni ca voi, ar fi o tara mai civilizata. Daca tara asta ar avea inimi ca voi, ar fi o tara mai sensibila. Daca tara asta ar fi frumoasa ca voi, ar insemna ca Dumnezeu si-a intins o mana peste noi.', a afirmat Mita pe scena cu referire la membrii Organizatiei Nationale Cercetasii Romaniei.

Mita, Bere Gratis

Ca drept dovada a faptului ca spiritul cercetasesc prinde pe oricine, baietii de la Bere Gratis au asistat la momentul oficial al deschiderii RoJAM, cand coordonatorul proiectului a anuntat startul celui mai amplu eveniment national din ultimul deceniu sufland in traditionalul corn de kudu.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter