Moartea lui Heath Ledger: cauze si urmari

Publicat pe .
Heath LedgerLa o saptamana dupa moartea tragica a actorului Heath Ledger, Hollywoodul continua sa fie bulversat, zilnic aparand zeci de speculatii asupra cauzei decesului.

Astfel, analizele de sange efectuate la putin timp dupa autopsie exclud moartea provocata de o supradoza. La inceput, s-a crezut ca medicamentele i-au provocat decesul, intrucat in momentul in care a fost gasit fara suflare era inconjurat de mai multe cutii de medicamente.

Anchetatorii sustin insa ca nu consumase atat de multe substante incat acestea sa-i fie fatale, ceea ce inseamna ca decesul poate fi pus pe seama unei cauze naturale, cel mai probabil un infarct.

Daca asupra cauzelor mortii plutesc inca multe semne de intrebare, productia The Imaginarium of Doctor Parnassus, in care Heath detinea rolul principal, are de asemenea, numeroase necunoscute. Regizorul Terry Gilliam trebuie sa gaseasca rapid un alt actor. Cooptarea lui Johnny Depp, dat ca posibil inlocuitor, pare din ce in ce mai putin probabila. In lipsa unei propuneri ferme, Depp s-a orientat spre Public Ennemies, filmul lui Michael Mann despre America anilor 30 si gangsterii sai faimosi.

Gilliam ar putea apela la efecte speciale, iar o dublura asupra careia sa fie transferat chipul lui Ledger sa joace mai departe.

Tehnica nu este noua, Alex Proyas apeland la ea in 1994 pentru a putea termina The Crow, dupa disparitia lui Brandon Lee.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton