Molecule-F and Friends - Shop and lounge

Publicat pe

La inceput de toamna, Molecule-F – primul magazin online din Romania dedicat in exclusivitate designerilor romani – te invita la un eveniment exclusivist de sales si de prezentare a colectiilor de toamna/iarna ale designerilor romani.

Molecule FSambata, 4 septembrie, ora 12 am pana seara,esti asteptata pe strada Margaritarelor, numarul 7 (din strada Vasile Lascar) pentru a admira colectiile FW 2010/2011 ale designerilor romani, dar si pentru o sesiune spectaculoasa de sales, la preturi de designer, a pieselor din colectiile SS2010; totul asezonat cu discutii, cafele de la Illy si un pahar de Campari.

Designerii prezenti: 109, Ana Alexe, Andreea Badala, Andra Clitan, Cristian Samfira,Fe[male],Silvia Serban,Elena Crisan, Keszeg Agnes, Lady Magpie, Maria Filipescu si prietenii Iris Serban, Diana Nita, Sonia Argint-Ionescu, Ana Wagner, Raluka, Ioana Matei, Mona Velciov, Kuki Constantinescu, Mihaela Tarhuna, Fake a dream, T-shirt Couture.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter