Momente de rasfat in primul bar de manichiura din Bucuresti

Publicat pe
Vedetele s-au intalnit astazi la inaugurarea primului bar de manichiura din Bucuresti, Rouge Nail Bar, un concept de business de succes in multe tari din lume. Invitatele evenimentului de lansare au avut ocazia sa testeze produsele puse la dispozitie in bar, printre care ojele marca  si sa isi faca manichiura. 
Conceptul de nail bar a fost inventat de trei prietene din New York, in urma cu cativa ani, iar de atunci acest tip de baruri s-a raspandit in toate orasele din SUA si a fost exportat in tari precum Franta sau Marea Britanie, devenind printre cele mai dinamice business-uri stradale.
Acum, femeile din Bucuresti pot beneficia de servicii de ingrijire a mainilor intr-un spatiu rafinat si intr-o atmosfera destinsa, in timp ce savureaza o cafea, un sandvis sau o sampanie. Regula locului este „Manichiura fara programare”, iar filozofia barului spune ca fiecare serviciu de manichiura trebuie sa fie un moment unic, privilegiat.
Design-ul modern al locului poarta semnatura arhitectilor Cristian Corvin si Vlad Vieru.
 
 
Foto: Cristi Duminecioiu
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter