Monica Anghel şi-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

Publicat pe

 La începutul acestei luni Alexandra Timofte, actriţa din show-ul 'Serviciul Român de Comedie' de la Antena 1, a avut dublu motiv de bucurie: şi-a creştinat fetiţa şi s-a şi căsătorit.

 

'Pot spune că am avut parte de o zi de neuitat, pentru că ne-am căsătorit şi ne-am botezat fetiţa. I-am avut alături de noi pe minunaţii noştri naşi, părinţii noştri spirutuali, Monica Anghel şi Marian Caraivan. Ruxandra, micuţa noastră, a fost foarte cuminte tot timpul şi a avut parte de mai mulţi naşi, una dintre naşe fiind Beatrice Peter, prietena şi colega mea de la SRC', povesteşte Alexandra.

 

Cele două ceremonii religioase au avut loc la Catedrala Sf. Iosif, iar petrecerea a continuat la palatul Mogoşoaia.

 

'Am avut o nuntă şi un botez de neuitat, noi ne-am simţit excelent pentru că am fost înconjuraţi de oameni minunaţi. Am avut emoţii, însă au fost emoţii pozitive, mă consider o norocoasă', a mai spus actriţa de la SRC.

 

Monica Anghel şi-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra TimofteMonica Anghel şi-a cununat colega de la SRC, pe Alexandra Timofte

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter