Monica Birladeanu a castigat Oscarul chinezesc

Publicat pe

In cadrul competitiei cinematografice „Golden Rooster' (n.r. Cocosul de aur), echivalentul Oscarului in China,  Monica Birladeanu a castigat premiul pentru cea mai buna actrita intr-un rol principal. 

 

Pelicula participanta a fost „Francesca”, film in care  Monica Birladeanu detine rolul principal,  fostul sau iubit Bobby Paunescu fiind regizorul, scenaristul si producatorul filmului.

Monica Birladeanu

„Premiul pentru cea mai buna actrita straina, echivalentul Oscarului in China, obtinut de Monica Birladeanu pentru interpretarea din «Francesca» e unul foarte important. Asta deoarece China este, dupa SUA, a doua tara la box-office si inregistreaza o crestere cu 30% la incasarile totale pe an. Mai mult, aici se inaugureaza sase sali de cinema pe zi, un IMAX pe saptamana, iar, pentru prima data in istoria cinemaului hollywoodian, «Looper», cu Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis si Emily Blunt, un film care a avut premierele simultan in SUA si in China incaseaza mai mult in cea de-a doua tara (21 de milioane de dolari in SUA, 25, in China, in decursul unui weekend)”.

Monica Barladeanu

Foto: Facebook.

„In consecinta, acest premiu reprezinta o recunoastere extraordinara, mai ales in contextul in care acum pregatim prima coproductie romano-chineza, «The Girl Who Knew Too Much» – China Film Association – Mandragora Movies – si faptul ca avem acces pe aceasta piata, unde toate studiourile importante vor sa isi faca loc', a declarat regizorul, scenaristul si producatorul Bobby Paunescu.

Monica Barladeanu

 

Citeste si:    Monica Barladeanu, sexy la premiera filmului Despre oameni si melci'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter