Monica Barladeanu, in juriu la TIFF

Publicat pe

Monica Baraladeanu face parte din juriul Festivalului International de Film Transilvania, ajuns la cea de-a noua editie.

Monica BarladeanuAlaturi de ea, au confirmat prezenta pana acum: Christine Dollhofer – fondatoarea si Directorul festivalului Crossing Europe de la Linz, Martin Blaney – jurnalist la publicatia Screen International, si Geoffrey Gilmore – Directorul artistic al Festivalului Intl. de Film Tribeca.

Recent, Monica Barladeanu a fost protagonista filmului Francesca, debutul regizoral al lui Bobby Paunescu, rol care i-a adus o nominalizare in cadrul Premiilor Gopo 2010, pentru Cea mai buna actrita intr-un rol principal.

In Competitia TIFF din acest an sunt incluse 12 filme, atent selectionate de Mihai Chirilov, directorul artistic al Festivalului. Selectia Competitiei TIFF 2010 va fi anuntata in data de 30 aprilie.

Pe langa Trofeul Transilvania in valoare de 10.000 de euro, Juriul TIFF va acorda Premiul de regie, Premiul pentru imagine si Premiul pentru cea mai buna interpretare.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter