Monica Bârlădeanu nu mai prezintă Ferma Vedetelor la ProTV. Ce vedetă îi va lua locul

Publicat pe

Monica Bârlădeanu nu mai prezintă Ferma Vedetelor la ProTV, iar în locul ei va veni o altă vedetă care a mai făcut parte din trust. Emisiunea va avea de această dată doi prezentatori TV, iar numele acestora au fost făcute publice. 

În 2019, PRO TV pregătește un nou început pentru Ferma! Nouă femei și nouă bărbați vor fi duși într-o zonă izolată din munții României pe durata celui mai aspru anotimp. Motivați de lucruri diferite pentru a lua decizia de a participa, cei 18 concurenți trebuie să lupte cu propriul curaj, să supraviețuiască provocărilor și condițiilor extreme. Monica Bârlădeanu, prezentatoarea sezonului precedent, continuă alături de PRO TV în cadrul altor proiecte care vor fi anunțate ulterior.

Monica Bârlădeanu va fi înlocuită de Mihaela Rădulescu și Cristian Bogzan.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață

Monica Bârlădeanu și Nea Rață

Despre noul sezon Ferma

Acest sezon va intensifica experiența concurenților și a telespectatorilor prin intermediul surprizelor, al probelor fizice mult mai intense și al provocărilor cu care se vor confrunta! Lacrimi, râsete și tot felul de greutăți îi vor surprinde pentru cei care au curajul să aspire la premiu! Reality show-ul va fi filmat în munții din România, pe parcursul iernii și nu numai! Cei 18 concurenți provin din medii sociale diferite și au varii profesii, personalități puternice și sunt pe cale să-și testeze propriile limitele.

Pentru noul sezon al reality show-ului Ferma, PRO TV a pregătit întorsături de situație fără precedent în format, susținute inclusiv de cei doi noi prezentatori.

Citește și: Mihaela Rădulescu, primele declaraţii despre „Ferma”. Vedeta revine la Pro TV

Citește și: Monica Bârlădeanu, apariție spectaculoasă la VIVA! Party 2018. Vedeta a avut un decolteu amețitor

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter