Monica Bellucci – Din nou dezbrăcată la aproape 52 de ani

Publicat pe

Pe 30 septembrie, actriţa Monica Bellcci va împlini 52 de ani, însă pentru ea vârsta este doar un număr, iar sex-appelul ei a rămas acelaşi din tinereţe.

 

Frumoasa italiancă este protagonista unui nou pictorial extrem de sexy, ea pozând pentru revista Paris Match în care vorbeşte despre dragostea, sexualitatea şi dorinţa la această vârstă.

 

În ciuda anilor care au trecut, Monica şi-a păstrat silueta, fapt dovedit de fotografia de copertă în care este surprinsă întotând într-o piscină.

 

Se spune ca dragostea este legată de vârstă, ca şi cum dacă ai ajuns la un anumit număr de ani, dragostea fizică nu ar mai exista. În curând voi avea 52 de ani şi pot să vă spun că este greşit. Dorinţa nu dispare o dată ce îmbatrâneşti'.

 

Când eşti tânăr, eşti ghidat de o dorinţă hormonală, primară. Cu timpul, sexul devine mai reflexiv poate, dar plăcerea este la fel de puternică. Când senzualitatea şi sexualitatea se întâlnesc cu dragostea, este apogeul şi este sublim'.

 

Monica Bellucci a fost căsătorită cu Vincent Cassel, împreună cu care are două fiice, Deva şi Leonie, de 11, respectiv 6 ani.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

Monica Bellucci – Din nou dezbrăcată la aproape 52 de aniMonica Bellucci – Din nou dezbrăcată la aproape 52 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter