Monica Bellucci – În rochie de dantelă Dolce&Gabanna şi desculţă la Cannes

Publicat pe

Prezentă la Cannes, la premiera filmului Le Meraviglie', aflat în competiţia pentru Palme dOr, Monica Bellucci a atras toate privirile. Rochia din dantelă neagră Dolce&Gabbana, casă a cărei imagine este de mulţi ani, i-a venit perfect.

 

Creaţia purtată de Monica a amintit multora de Malena, personaj reprezentativ al cinematografiei italiene, pe care actriţa l-a interpretat magistral.

 

După prezentarea filmului, vedeta şi-a oferit un mic răsfăţ pe plaja Magnum. S-a descălţat şi a savurat o îngheţată, bucurându-se din plin de aceste clipe.

 

La aproape 50 de ani , Monica pare împăcată cu despărţirea de actorul francez Vincent Cassell, după 2 copii şi o relaţie de 18 ani, dintre care 14 ani au fost căsătoriţi.

 

Foto: Hepta

 

Monica Bellucci – În rochie de dantelă Dolce&Gabanna şi desculţă la CannesMonica Bellucci – În rochie de dantelă Dolce&Gabanna şi desculţă la Cannes

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter