Monica Bellucci si scena nud din cel mai nou film al ei!

Publicat pe

Monica Bellucci arata uimitor in scena nud din cel mai nou film ai ei – “Un Eté Br»lant”. Frumoasa care a jucat si in “Matrix Reloaded” avea 46 ani la momentul filmarii scenei si nascuse cu doar 6 saptamani inainte pe cel de-al doilea copil al sau!

Actrita marturisea ca s-a simtit in siguranta sa filmeze aceasta scena pentru regizorul Philippe Garrel, chiar daca solicitarea a venit intr-un moment delicat pentru o femeie.'

Monica (acum 47) este casatorita cu actorul Vincent Cassell (Black Swan') si mai are o fetita, Deva, nascuta in 2004. Actrita a celebrat nasterea celui de-al doilea copil, Leonie, in mai 2010 si printr-o coperta Vanity Fair in care apare nud. Nu era la prima experienta de acest gen: in 2002 filmase dezbracata pentru filmul Irreversible'. Bellucci afirma: Nu ma sperie nuditatea deoarece pentru mine, nimic nu este mai minunat decat corpul uman”.

Noul film, Un Eté Br»lant' („A Scorching Summer”), este o poveste zbuciumata de dragoste dintre o actrita – interpretata de Bellucci si un pictor interpretat de chiar fiul regizorului, Louis Garrel.
 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter