Morandi, triplu disc de platina in Rusia si probleme in Kosovo - VIDEO

Publicat pe

MorandiLa inceputul lunii februarie 2009, trupa Morandi a fost recompensata cu triplu disc de platina pentru vanzarile albumului N3XT in Rusia.

N3XT s-a lansat in Rusia anul trecut, vanzarile acestui album ajungand in numai doua luni de la lansare la nivelul Platina (peste 20 000 de unitati).

La mai putin de un an de la data lansarii, Morandi a vandut peste 64 000 de unitati in una dintre cele mai mari piete de muzica din Europa.

Astazi, Morandi va sustine un concert la Pristina, in Kosovo, cu ocazia sarbatoririi unui an de la declararea independentei.

Un grup de albanezi din Kosovo au manifestat insa impotriva prezentei trupei, astfel ca toti membrii Morandi sunt insotiti de garzi de corp.

„Nu suntem implicati in niciun fel in viata politica, dimpotriva, muzica noastra cred ca nu ar fi putut transmite un mesaj mai pozitiv de atat. Oamenii din intreaga lume ar trebui sa se bucure de ceea ce transmitem noi prin versurile si liniile noastre melodice, nu sa se lase afectati de pozitiile politice pe care le adopta statele din care facem parte' declara Randi.
 

Morandi – Angels

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter