Morgan Freeman e în doliu. Nepoata sa, asasinată în plină stradă

Publicat pe

Actorul Morgan Freeman şi familia lui trec prin momente dramatice după ce nepoata lui vitregă a fost omorâtă în Manhattan.

 

morgan freeman

 

În vârstă de 33 de ani, E’Dena Hines a fost găsită moartă pe străzile din New York, tânăra fiind înjunghiată cu o armă albă.

 

Au fost 16 lovituri de cuţit cărora EDena le-a căzut victimă şi care i-au provocat decesul în ciuda intervenţiei echipelor de salvare.

 

În apropierea locului crimei a fost descoperit şi iubitul tinerei, iar un martor al teribilei scene l-ar fi auzit recitând pasaje din Biblie pentru a o scapa de demoni.

 

Morgan Freeman a deplâns moartea nepoatei sale, actorul dând publicităţii un comunicat de presă, adevărat omagiu adus fetei: „Lumea nu va cunoaşte niciodată talentul său artistic şi cât de multe avea de oferit. Familia şi prietenii ei au fost îndeajuns de norocoşi să fi cunoscut ce însemna ea ca persoană. Steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, prin gânduri şi rugăciuni. Odihnească-se în pace!'.

 

Morgan Freeman a fost căsătorit cu Jeanette Adair Bradshaw, bunica tinerei, între 1967 şi 1979. Actorul a adoptat-o pe mama tinerei, iar pe EDena a considerat-o mereu nepoata lui. În 2009, Morgan Freeman a negat zvonurile conform cărora ar avea o relaţie cu tânăra lui nepoată.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter