Motivul pentru care Regina Elizabeth a II-a le cere ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, să revină în Marea Britanie, la o lună după Megxit!

Publicat pe

Regina Elizabeth a II-a le-a trimis un mesaj ce poate fi considerat neașteptat, având în vedere contextul actual, ducilor de Sussex. Regina le-a cerut prințului Harry și soției sale, Meghan Markle, să revină în Marea Britanie pentru a fi alături de familia regală la un eveniment din data de 9 martie.

Motivul pentru care Regina Elizabeth a II-a le cere ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, să revină în Marea Britanie, la o lună după Megxit!Motivul pentru care Regina Elizabeth a II-a le cere ducilor de Sussex, Harry şi Meghan, să revină în Marea Britanie, la o lună după Megxit!

Potrivit The Sunday Times, Meghan şi Harry ar urma să fie prezenţi la evenimentul de la Westminster Abbey, prilejuit de celebrarea anuală a Commonwealth-ului, împreună cu fiul lor Archie, care are acum nouă luni.

După participarea la eveniment, cuplul va reveni în Canada, unde s-a stabilit după ce a decis să nu mai fie parte activă a familiei regale.  Meghan, Harry şi Archie au o viaţă liniştită pe insula Vancouver, unde locuiesc într-o reşedinţă în valoare de 14 milioane de dolari.

Le place viaţa liniştită. Fac plimbări lungi, fac yoga şi Meghan găteşte', a afirmat o sursă citată de People.

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan Markle au anunţat în urmă cu o lună că vor să devină independenţi. Cei doi au renunţat la alocaţia regală şi trebuie să returneze unele cheltuieli publice de care au beneficiat, în special 2,4 milioane de lire sterline (2,8 milioane de dolari), bani cu care a fost renovată reşedinţa lor din Regatul Unit, potrivit News.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter