De ce nu s-ar apuca Selly de podcast: „Mi-e greu să mimez un interes”

Publicat pe

Majoritatea vedetelor de la noi s-au apucat să facă un podcast pe canalul de YouTube în vreme de pandemie, fiind mai aproape de comunitatea lor de fani, dar nu este și cazul lui Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly), liderul trupei 5GANG, a lămurit dacă va face, la rândul său, un podcast în viitorul apropiat.

Vezi video:

Un nou film marca 5GANG

Producția „Tabăra de vară' spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „deztehnologizare' în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie (telefoane, tablete și social media). Lungmetrajul este un film românesc independent și ultimul proiect al trupei 5GANG, după ce s-a destrămat acum câteva luni. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 decembrie.

Selly i-a anunțat recent pe fani că a investit, în noul său film, cel puțin 400.000 de euro. „Tabăra de vară' este debutul regizorului și scenaristului Vali Dobrogeanu. Filmul îi are în distribuție, printre alții, pe Selly (actor și coproducător), Matei Dima (actor și coproducător), Dorian Popa, frații Munteanu (vloggeri), Cezara Cristescu (vlogger).

Vloggerul a cheltuit 5000 de euro pentru teste anti COVID

Recent, vloggerul a postat pe YouTube un mesaj pentru fani, explicându-le pe ce s-au dus 25.000 de euro. Nu i-a cheltuit pe haine sau accesori, în schimb a investit alături de alți influenceri suma de bani într-o singură zi de filmare a noului film „Tabăra de vară'. Pe lângă filmare, vloggerul a trebuit să facă rost și de teste anti COVID, în valoare de 5000 de euro. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter