Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV: „Trebuie să mai demonstreze și alții”

Publicat pe

Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV. În 2014, fostul prezentator s-a retras de la „Cronica Cârcotașilor', după mai bine de 10 ani de activitate. În prezent, acesta se asigură de buna funcționare a lucrurilor, din spatele camerelor de filmat, în calitate de producător al emisiunii. Șerban Huidu a mărturisit că nu se gândește să revină în poziția de prezentator TV și a explicat motivele pentru care a luat această decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După 14 ani în care a prezentat emisiunea „Cronica Cârcotașilor', Șerban Huidu a ales să renunțe la rolul de prezentator. Cu toate acestea, fostul coleg al lui Mihai Găinușă nu a renunțat complet la acest proiect, ci ocupă funcția de producător al emisiunii. Într-un interviu recent, acesta a susținut că nu se gândește să revină în prima-plan și a dezvăluit motivele pentru care a luat această decizie. Iată declarațiile acestuia!

Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV: „Trebuie să mai demonstreze și alții'Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV: „Trebuie să mai demonstreze și alții'

Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV. În declarațiile mai vechi, acesta mărturisea că prezentarea emisiunii nu a reprezentat niciodată o miză pentru el și că nu și-a dorit niciodată acest post.

Citește și: Șerban Huidu a vrut să se împace cu Mihai Găinușă:”L-am sunat de cel puțin zece ori, dar…”

Citește și: Ce a spus Mihai Găinușă despre Șerban Huidu, la 6 ani după ce s-au certat:Arogant și coleric, în sensul rău”

Citește și: Geta Sterp a izbucnit în lacrimi la nunta ei.Momentul care a făcut-o pe sora lui Culiță Sterp să plângă

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:”Am dat 21.000 de euro pe ea”

Motivul pentru care Șerban Huidu refuză să mai fie prezentator TV

Șerban Huidu a mărturisit că rolul de producător al emisiunii i se potrivește perfect. Mai mult, acesta este de părere că și-a atins scopul în calitate de prezentator TV și că nu mai are nimic de demonstrat în momentul de față.

„Eu fac emisiunea asta. Nu te gândi că am plecat vreodată. Nici când am plecat atunci între 2010 și 2014 nu am fost departe, tot eu făceam emisiunea. Atunci am revenit pentru că era o problemă reală, nu intru în discuții, dar era o problemă. O să vedem dacă se va întâmpla și așa pe viitor dar deocamdată eu am demonstrat ce aveam de demonstrat. Cred că trebuie să mai demonstreze și alții. În momentul de față pentru mine sunt cu totul altele mai importante, cum ar fi să pot să produc Cronica', a declarat Șerban Huidu pentru EGO.ro.

„Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez'

Șerban Huidu a vorbit despre trecerea de la rolul de prezentator la cel de producător al emisiunii. Mai mult, acesta a dezvăluit ce relație are cu oamenii cu care lucrează și cum gestionează situațiile tensionate din timpul filmărilor.

„În principal, venind din televiziune, cunoști foarte bine problemele reale și când să apeși accelerația și când să nu apeși accelerația, să pui frână. Drept urmare e mult mai bine ca un producător să fie înainte în pielea celor pe care îi produce, e foarte bine. (…)

Nu țip la ei. Am eu alte lucruri pe care să mă enervez, să mă supăr, dar cu ei nu am fost nervos niciodată. Adică nu în genul de reproș sau cu jigniri. Nu așa se face treabă, mai ales că ai în față niște oameni care trebuie să livreze ceva, nu șaibe. Hai că pe șaibe mai pui presiune, dar în momentul în care lucrezi cu oameni nu îți merge', a adăugat producătorul, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter