A murit actriţa Joan Rivers, gazda show-ului “Fashion Police”

Publicat pe

Actriţa Joan Rivers a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani în urma unui stop cardio-respirator.

 

Joan Rivers

 

„Cu mare tristeţe anunţ decesul mamei mele, Joan Rivers. A murit liniştită, la ora 1.17 p.m. (ora locală), înconjurată de familie şi prieteni”, a spus Melissa Rivers, fiica ei.

 

Joan a stat în comă indusă mai multe zile, după ce în urma unei intervenţii la nivelul coardelor vocale a suferit un stop cardio respirator.

 

A fost una dintre primele actriţe de stand-up comedy şi una dintre prezentatoarele emisiunii TV Fashion Police', de pe postul E!, remarcându-se prin stilul său extrem de acid.

 

Joan Alexandra Molinsky, pe numele său adevărat, are o stea pe Walk of Fame şi a jucat în numeroase filme produse la Hollywood. Ultima sa apariţie a fost cea din Iron Mad 3' unde şi-a jucat propriul rol, acela de prezentatoare TV.

 

A fost o fană a operaţiilor chirurgicale pe care le-a recunoscut şi şi le-a asumat. Ultima ei carte Diary of a Mad Diva' conţine câteva replici acide la adresa lui Kristen Stwart, interpreta Belle Swan din Twilight' care este pusă la zid din cauza relaţiei sale cu regizorul Rupert Sanders, căsătorit şi cu doi copii acasă.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter