Nadia Comăneci a refăcut săritura de la Montreal din urmă cu 40 de ani

Publicat pe

În 1976, Nadia Comăneci primea primul 10 din istorie la Olimpiada de la Montreal. După aproape 40 de ani, pe o plajă, românca a încercat din nou una dintre săriturile-cheie pentru care a primit atunci nota maximă.

 

Nadia a postat cele două fotografii, de atunci şi de acum, pe pagina sa de Facebook şi a primit rapid numeroase like-uri şi comentarii pentru performanta sa trecuta si prezenta.

 

La 54 de ani, nu doar Nadia este în formă, ci şi soţul ei, Bart Conner, fost gimnast, de asemenea. O fotografie cu cei doi stând în mâini pe plajă a fost extrem de apreciată.

 

Nada Comăneci este una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX, fiind prima gimnastă care a primit nota 10, motiv pentru care a fost numită „Zeiţa de al Montreal'.

 

Nadia Comăneci a refăcut săritura de la Montreal din urmă cu 40 de aniNadia Comăneci a refăcut săritura de la Montreal din urmă cu 40 de ani
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter