Naomi Watts, pe genericul lui Harry Potter

Publicat pe

Naomi Watts, pe genericul lui Harry Potter

Naomi Watts, pe genericul lui Harry Potter

Naomi Watts

Actrita din « King Kong » va trebui sa lase deoparte aerul angelic pentru a adopta o mina cat se poate de nesuferita. Si asta pentru ca ca ea a castigat castingul noului film din seria Harry Potter, „Harry Potter and the Half-Blood Prince'.

Filmarile sunt programate sa inceapa in luna septembrie. Naomi va interpreta rolul Narcissei Malefoy, sora lui Bellatrix Lestrange si sotia lui Lucius Malefoy, dar si mama lui Drago Malefoy, rivalul lui Harry Potter.

Primul copil al actritei si al prietenului acesteia, Liev Schreiber, s-a nascut miercuri dupa-amiaza in L.A, micutul Alexander Pete Schreiber avand 3,7 kilograme. Naomi nu va avea foarte mult timp la dispozitie pentru a-si recapata forma fizica.

Actrita nu a fost nicidecum intimidata de distributia majoritara britanica. A marturisit ca are o mare afectiune pentru Anglia. „Ma consider englezoaica si am amintiri extraordinare de aici. Mi-am petrecut primii 14 ani in Anglia si nu mi-am dorit sa plec de aici. Chiar si dupa ce m-am mutat in Australia, am revenit des in Anglia'.

Noul Harry Potter este programat sa fie lansat in 2008. Pelicula va fi regizata de David Yates, cel care a fost laudat pentru maniera in care a realizat „Harry Potter and the Order of the Phoenix'.

In asteptarea filmului, fanii micului vrajitor pot citi ultimul volum, „Harry Potter and The Dealthy Hallows', publicat de curand.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.naomiwatts.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter