Natalie Portman - Marul discordiei intre Brad Pitt si Angelina Jolie

Publicat pe

Natalie PortmanAngelina Jolie este extrem de geloasa dupa ce Brad Pitt s-a lasat convins de Natalie Portman sa joace impreuna in filmul „Important Artifacts and Personal Property from the Collection of Lenore Doolan and Harold Morris, Including Books, Street Fashion, and Jewelry'.

In aceasta comedie romantica, Brad Pitt va aparea in rolul amantului frumoasei Natalie, ceea ce nu pare a fi pe placul Angelinei.

Dupa un regim de slabire sever si o perioada in care a lucrat foarte mult, Angelina nu mai are deloc incredere in ea, si nici in Brad.

Prin urmare, ea i-a facut deja o scena de gelozie lui Brad, reprosandu-i aceasta colaborare cu Natalie Portman, cei doi urmand sa si produca aceasta pelicula.

Angelina si Brad Pitt s-au indragostit pe platourile de filmare ale productiei „Mr & Mrs. Smith', Brad fiind in acea perioada casatorit cu Jennifer Aniston.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter