Natalie Portman va semna regia unui film

Publicat pe

Tanara actrita Natalie Portman a semnat un contract pentru a regiza primul sau film, o adaptare dupa romanul autobiografic al scriitorului israelian Amos Oz.

Alegerea nu este deloc intamplatoare, actrita fiind nascuta in Israel, la Jerusalim. Ea a infiintat si o casa de productie pentru a putea produce cat mai multe filme, asta pentru a inlatura orice dubiu asupra intentiilor sale. Care sunt extrem de serioase, nicidecum vreo toana de fetita de la Hollywood care vrea sa se joace de-a regizoarea.

Natalie si-a fixat si un obiectiv, intentionand sa aduca pe marile ecrane filme care sa contribuie la o mai buna intelegere a problemelor mondiale.

La cei 26 de ani ai sai, Natalie are in spate o cariera impresionanta. A filmat pentru „Leon', in regia lui Luc Besson, i-a avut alaturi pe Al Pacino si Robert De Niro in „Heat'. Iar George Lucas a distribuit-o in ultimele trei serii ale „Razboiului stelelor', in rolul Reginei Padme Amidala. (L.F.)

Foto: www.famousbabes.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter