Natalie Portman vorbeste despre ”Goya’s Ghost”

Publicat pe

Natalie Portman vorbeste despre 'Goyas Ghost'

Natalie Portman vorbeste despre „Goyas Ghost'

Natalie Portman

In ciuda a ceea ce toata lumea se astepta, Natalie Portman nu s-a dezbracat complet in ultimul sau film, „Goyas Ghosts', in regia lui Milos Forman. In aceasta pelicula, actrita ii da viata muzei celebrului pictor spaniol.

Natalie a marturisit ca nu este ea cea care apare dezbracat in scenele in care este torturata de Inchizitie. Dupa „Closer' in care avut parte de un rol de stripteuza, zapacindu-l complet pe Clive Owen, Natalie Portman are un rol provocator in „Goyas Ghost'.

A negat insa insinuarile ca ar fi acceptat rolul pentru a scapa de imaginea de fata cuminte. „Nu am vrut sa demonstrez ceva. Tot ceea ce vreau este sa capat experienta si sa fac ceea ce imi place'.

Si in viata particulara, actrita pare sa se lase condusa de sentimente. A afirmat ca ar putea iubi o femeie daca ar gasi la aceasta ceea ce cauta. „Nu am iesit cu nicio femeie. Dar cred ca importanta e persoana de care te indragostesti. De ce sa excludem din start jumatate din persoanele care ne inconjoara?'

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.natalieportman.com.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter