Nicky Hilton este însărcinată cu primul copil

Publicat pe

Nicky Hilton s-a căsătorit vara trecută cu bancherul James Rothschild, iar acum celebra moştenitoare urmează să aibă un copil.

 

Revista People a anunţat în exclusivitate această ştire, citând un apropiat al familiei Hilton: „Nicky este entuziasmată că va deveni mamă. Se simte foarte bine. Au început să le dea marea veste prietenilor apropiaţi şi familiei. Nicky şi James sunt în al 9-lea cer'.

 

Cuplul a început deja pregatirile pentru venirea pe lume a bebeluşului, cei doi fiind surprinşi la cumpărături într-un magazin pentru copii din Los Angeles.

 

Nicky Hilton, sora mai discretă a celebrei Paris Hilton, şi James Rothschld s-au logodit în 2014, în timpul unei vacanţe în Italia, iar căsătoria lor a fost organizată vara trecută la Palatul Kensington din Londra.

 

Născut într-o familie foarte bogată, la fel ca şi Nicky, James i-a oferit soţiei sale un inel de logodnă în valoare de 1 milion şi jumătate de euro şi ulterior o nuntă de vis Nicky a purtat o rochie de mireasă Valentino care ar fi costat 70.000 de euro pe care a accesorizat-o cu pantofi Christian Louboutin personalizaţi.

 

Foto: Hepta

 

Nicky Hilton este însărcinată cu primul copilNicky Hilton este însărcinată cu primul copil
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter