Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu: "Adio, prietene cu care am copilărit!"

Publicat pe

Nicolae Botgros este îndurerat de moartea prietenului său din copilărie, lăutarul Anatol Ciobanu. Nicolae Botgros a postat un mesaj de condoleanțe pe Facebook prin care și-a exprimat regretul vizavi de pierderea suferită, Anatol Ciobanu fiind nu doar un foarte bun prieten al său, dar și un artist apreciat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 7 aprilie 2022, s-a stins din viață un bun prieten al lui Nicolae Botgros. Este vorba despre Anatol Ciobanu, a cărui moarte a întristat pe toată lumea, în special pe Nicolae Botgros pentru că au copilărit împreună și au împărțit de nenumărate ori scena și aplauzele.

Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu: "Adio, prietene cu care am copilărit!"Nicolae Botgros, îndurerat de moartea lăutarului Anatol Ciobanu: "Adio, prietene cu care am copilărit!"

Mesajul de adio al lui Nicolae Botgros pentru prietenul său, regretatul Anatol Ciobanu

Nicolae Botgros trece prin clipe dificile, după ce un bun prieten a decedat. Vestea devastatoare a venit la doar un an după ce soția sa, Lidia Bejenaru, a plecat din lumea aceasta. 

Anatol Ciobanu a fost un foarte bun lăutar. Artistul moștenise talentul de la familia sa. Mama, tatăl și multe alte rude ale acestuia erau unii dintre cei mai apreciați lăutari ai regiunii de Nord de la Edinat, iar așchia nu sărise departe de trunchi.

„O veste tulburătoare ce ne-a zguduit sufletele și ne-a lăsat mai săraci ca lăutari.. El, Anatol Ciobanu care a fost mare lăutar, magic și cu o mare bogăție lăutărească, moștenită de la marii lăutari al regiunii de Nord de la Edinat: Dumitru Ciobanu – tatăl lui Anatol ( zis, Mechiu), Coca, Chira Staganci, Brașoveanu, Banu, Dobrogeanu, Lachei ș.a.

Azi îi spunem adio prietenului cu care am copilărit împreună de la 15 ani și jumătate. Am învățat împreună la Soroca. Condoleanțe lui Victor și celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l ierte…', a trasmis Nicolae Botgros pe Facebook.

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, atac la adresa lui Reghe:'A decăzut rău'

Citește și: Dan Negru, totul despre relația cu Denise Rifai după „40 de întrebări’ și de când sunt colegi:„Sincer, i-am spus și ei, o văd…’/ EXCLUSIV

Nicolae Botgros și-a pierdut soția anul trecut, iar mama acum două luni

La sfârșitul lui iulie 2021, Lidia Bejenaru Botgros a murit. Interpreta de muzică populară avea 68 de ani și a fost soția dirijorului Nicolae Botgros timp de 50 de ani. Iar pe 25 ianuarie, anul acesta, chiar în ziua în care împlinea 69 de ani, s-a stins mama lui.

'Nici nu m-am gândit că ea va deceda, nici ea nu a crezut că în două săptămâni o să aibă trei operaţii grele şi o să plece dintre noi! Nu a ştiut nici ea, nici eu, nici copiii, nici rudele apropiate, nici prietenii noştri, dar nici doctorii.

Credeam că o să meargă acasă aşa că după toate celelalte operaţii pe care le-am avut împreună, că a avut 12 intervenţii.

Când îmi imaginez că a rămas Cornel fără mamă, îmi vine să ţip la cer. Puterea vine de Sus. Dumnezeu ne dă Har, ne dă Dar, dar ne dă şi putere şi dă omului atât cât poate să ducă el…

Greu, foarte greu! Toţi îmi spun „Maestre, fii tare, fii puternic”, dar puterea mea astăzi zace în pământ. Puterea mea a fost soţia. 50 de ani pe care i-am trăit împreună au fost o viaţă de om', a mărturisit Nicolae Botgros, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, despre moartea soției sale.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter