Nicole Cherry, despre relația cu tatăl copilului ei: „Ne-am dat seama că...”

Publicat pe

Nicole Cherry vor deveni, cât de curând, părinții unei fetițe. Pentru artistă, este prima relație serioasă și recunoaște că fiecare moment petrecut împreună i-a unit ca și cuplu.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, vedeta a vorbit deschis despre relația ei cu Florin, mai mare decât ea cu opt ani: „mă cunoaște de la 16 ani și de-abia când eu aveam 19 ani ne-am dat seama că vrem să fim unul lângă celălalt. L-am găsit în perioada bună. Este prima mea relație care se consumă din toate punctele de vedere. El m-a învățat să fiu mult mai răbdătoare și să mă înțeleg mai bine pe mine', a povestit artista.

Anul acesta, Nicole Cherry anunța că este însărcinată printr-un videoclip al piesei „Scrie-mi pe suflet', unde și-a dezvăluit burtica de gravidă. Apoi, la începutul verii, cântăreața a făcut public sexul bebelușului, într-un mod inedit, pe contul de socializare: „o să avem o cireșică', a transmis ea pe Facebook.

Tatăl cântăreței este cel care i-a făcut cunoștință cu actualul iubit, care se ocupă de afaceri. După numai un an de relație, cei doi s-au mutat împreună. Recent, Nicole Cherry a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de Florin, „spontan, în drum spre munte'.

Cum a devenit una dintre cele mai apreciate artiste

Vedeta a mai povestit la podcast cum și-a descoperit pasiunea. Totul a început la un club de muzică, îmbinând școala cu orele de canto și cu diverse festivaluri la care a participat: ,,am bătut la prima ușă, dar era închisă. M-am dus la ușa din capăt, dar era tot închisă și, când m-am întors, se deschisese prima ușă. Era profesorul meu, care e și acum. M-a ținut un an pe bară, apoi m-a pus în mai multe grupuri vocale. Și-a dat seama că eu evoluam mult mai repede când am ajuns să cânt doar cu o singură persoană', a explicat Nicole Cherry.

Artista s-a apucat de muzică la nouă ani și recunoaște că asculta, în familie, piese grele ale unor cântăreți celebri, printre care Frank Sinatra și Aretha Franklin: ,,eu nu suportam manelele când eram mică, spre deosebire de acum, când le ascult și nu am nicio problemă', a mai continuat Nicole la podcast. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter