Nicole Cherry – Look extravagant de inspiraţie japoneză

Publicat pe

 

Nicole Cherry a fost transformata intr-un personaj harajuku, cu mese de par, culori vibrante si gene extravagante.

Harajuku ma reprezinta… Este un stil excentric, foarte indraznet, adoptat de tinerii pasionati de moda si stil in Japonia. Imi place foarte mult, mi se pare ca iti ofera o foarte mare libertate si iti poti exprima sentimentele prin intermediul machiajului, al coafurii si al hainelor in combinatii neasteptate', declara Nicole Cherry.

De aceasta transformare s-au ocupat hairstylist-ul Adrian Perjovschi si make-up artistul Cristina Barsan in cadrul proiectului Transformari radicale by Jovsky Studio'.

Venirea primaverii si explozia de culori l-a inspirat pe hairstylst-ul Adrian Perjovschi, astfel ca i-a propus lui Nicole Cherry transformarea intr-un personaj foarte vesel: Este vorba despre un personaj inspirat din harajuku, un fashion point din Tokyo unde se poarta totul cu atitudine. Personajele sunt foarte indraznete, avantgardiste, isi exprima trairile si emotiile prin culori tari folosite atat in vestimentatie, make-up si par. A fost o placere sa lucrez cu Nicole, ne-am distrat creand acest personaj pe care i l-am propus pentru ca mi s-a parut ca se potriveste perfect cu stilul ei', povesteste Adrian Perjovschi.

Acest look, cu ochii mari, rotunzi si buzele rotunjite si micute i s-a potrivit de minune lui Nicole. Ochii ei par a avea trasaturi asiatice. Iar genele extravagante si culorile vibrante ale machiajului s-au potrivit foarte bine cu personalitatea ei', spune make-up artist-ul Cristina Barsan.

Nicole Cherry a mai pregatit o surpriza fanilor lor:  a lansat o piesă emoţionantă, exclusiv online, Mama noastră', care are un mesaj foarte puternic, adresat în special românilor din afara graniţelor ţării.

Nicole Cherry – Look extravagant de inspiraţie japonezăNicole Cherry – Look extravagant de inspiraţie japoneză
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter