Nicole Kidman a suferit de depresie după ce a câştigat Premiul Oscar în 2003

Publicat pe

În 2003, Nicole Kidman câştiga Premiul Oscar pentru Cea mai bună actriţă în rol principal pentru drama The Hours' în care o interpreta pe scriitoarea Virginia Woolf, iar acum actriţa a dezvăluit faptul că după ceremonie a suferit de depresie.

 

Invitată la summit-ul Women in the World, organizat la Londra, actriţa australiană a recunoscut că s-a simţit sigură după acea gala, deşi avea doi copii adoptaţi, iar viaţa ei s-a schimbat radical.

 

„Nu am fost capabilă să suport realitatea vieţii mele', a recunoscut Nicole Kidman. „Ca actor, ceea ce este minunat e că te poţi transforma în altcineva pentru o perioadă. Şi de aici a ieşit la iveală o muncă aplaudată de critică, ceea ce a fost interesant pentru mine. Am învăţat şă îmi trăiesc propria viaţă şi asta mi-a luat mulţi ani. Punctul culminant a fost în ziua în care am câştigat Oscarul.

 

Nicole a continuat seria mărturisirilor aducând-şi aminte de seara Oscarurilor: „Eram într-un salon din Beverly Hills Hotel, cu statueta în mână şi niciodată în viaţa mea nu fusesem atât de singură'.

 

La 48 de ani, Nicole Kidman este acum fericită alături de muzicianul Keith Urban, împreună cu care are 2 fetiţe, şi căruia îi este recunoscătoare pentru că a salvat-o de depresie.

 

„Am citit mult. Am vorbi mult. Iar într-o zi m-am îndrăgostit de Keith'. Cei doi s-au căsătorit mai întâi şi după aceea s-au cunoscut, dupa cum a dezvăluit actriţa. Un pic riscant, dar în cazul lor, povestea este una cât se poate de fericită.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Nicole Kidman a suferit de depresie după ce a câştigat Premiul Oscar în 2003Nicole Kidman a suferit de depresie după ce a câştigat Premiul Oscar în 2003

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter