Nicole Kidman joaca rolul unui transexual

Publicat pe

Australianca Nicole Kidman se afla in fata unei noi provocari, ea urmand sa joace rolul unui transexual in productia „The Danish Girl', un film care o are in distributie si pe Charlize Theron.

 

Dupa ce a lucrat cu Stanley Kubrick sau Lars Von Trier, Nicole Kidman nu mai poate refuza niciun proiect care pare „riscant'. Astfel, pentru a marca revenirea sa pe marile ecrane dupa nasterea fiicei sale Sunday Rose, Nicole va interpreta un transexual.

 

Nicole Kidman

 

 

Diafana actrita va trebui sa joace rolul unui barbat care se deghizeaza in femeie pentru ca in final sa-si schimbe sexul.

 

Nicole il va interpreta pe Einar Wegener, sotul pictoritei Greta Wegener (interpretata de Charlize Theron) care dupa ce a pozat in femeie pentru sotia sa si-a schimbat sexul.

 

Portretele lui Einar au cunoscut un mare succes in Copenhaga anilor 20, fapt pentru care Greta si-a incurajat sotul sa devina femeie. Operatia care a avut loc in 1931 a fost prima de acest gen.

 

Nicole Kidman are in palmares un premiu Oscar pentru magistrala interpretare a scriitoarei Virginia Woolf din „The Hours'.

 

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter