Nicole Kidman, Marion Cotillard si Kristen Stewart fara machiaj si... secrete

Publicat pe

Revista americana W Magazine a publicat in numarul de februarie un pictorial realizat de celebrul fotograf Juergen Teller si  intitulat  „Cele mai stalucitoare 33 de staruri din acest an, in prim plan si fara scenariu”. In pictorial apar peste 30 de actori si actrite fara machiaj si dezbracati de secrete, printre care si Nicole Kidman, Marion Cotillard si Kristen Stewart. 

 

Nicole Kidman

 

Nicole Kidman arata foarte bine chiar si fara machiaj, intr-o rochie de matase neagra Blumarine. Asezata intr-un fotoliu vintage, ea a a povestit pentru W Magazine despre primul rol din viata ei, cel dintr-o sceneta cu nasterea lui Iisus, pentru scoala. „Am dat proba pentru rolul unui inger si nu l-am primit. Am dat proba pentru rolul Mariei si nu l-am primit. Asa ca am inventat personajul oii care statea alaturi de pruncul Iisus”, isi aminteste actrita in varsta de 45 de ani.

 

marillon cotillard

 

Marion Cotillard a demonstrat ca este curajoasa si a pozat 100 % naturala, iesind din dus infasurata doar cu un prosop. Confesiunea ei a fost despre cel de care a fost inamorata in copilarie, Harry Dean Stanton din filmul Paris, Texas.

 

Kristen Stewart

 

Kristen Stewart, devenita ultra-celebra in urma seriei de mare succes Twilight, a lasat si ea machiajul la o parte si s-a lasat suprinsa „in stare naturala” de obiectivul fotografului Juergen Teller. Ea a povestit despre o scena de nuditate din filmul „On the Road”, ecranizarea din 2012 a romanului cu acelasi nume scris de Jack Kerouac. „Toata lumea intreaba despre scenele de nuditate din On the Road, dar a trebuit si sa dansez, iar dansul este mai greu decat sa fii dezbracata”, a marturisit Karen.

 

In pictorial mai apar Keira Knightley, Tom Cruise, Ben Affleck, Matthew McConaughey si alti actori celebri.

 

Sursa: www.wmagazine.com

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter