Nicole Kidman - ”Opriti violenta impotriva femeilor!”

Publicat pe
Nicole KidmanActrita de origine australiana Nicole Kidman va fi imaginea unei campanii initiate de ONU prin care se urmareste incetarea actelor de violenta la care sunt supuse femeile.

„O femeie din trei suporta o forma de violenta pe parcursul vietii sale', a declarat Nicole Kidman in cadrul conferintei de presa unde a vorbit in calitate de ambasadoare a bunavointei din partea Fondului de dezvoltare al Natiunilor Unite pentru Femei (UNIFEM).

„Multe dintre aceste forme de agresiune sunt suportate in tacere. Ceea ce incercam sa facem este sa spunem ca aceasta este o problema care trebuie sa ne preocupe', a declarat actrita in varsta de 40 de ani, insarcinata in 7 luni.

De fapt, este vorba de „a evita ca violentele sa se transforme intr-o epidemie trecuta sub tacere', a adaugat ea.

„Vreau sa incurajez oamenii din toate tarile sa sprijine apelul nostru de incetare a violentelor impotriva femeilor.', a spus actrita referindu-se la campania lansata pe site-ul www.saynotoviolence.com.

Organizatorii au anuntat ca 210.000 de persoane au semnat deja petitia online.

UNIFEM asigura asistenta financiara si tehnica pentru programele ce promoveaza autonomia femeilor si egalitatea intre sexe.

Foto: www.cinemagia.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter