Nicole Kidman reface celebra scena din ’Basic Instinct” in filmul ’The Paperboy”

Publicat pe

Nicole Kidman devine noua bomba sexy a marelui ecran odata cu premiera filmului “The Paperboy”, care va avea loc in cadrul Festivalului de Film de la Cannes desfasurat in perioada 16-25 mai.

The Paperboy' ne aduce un remake al scenei din Basic Instinct' care o facea celebra pe Sharon Stone la inceputul anilor ’90: Nicole Kidman cu o peruca platinata si o rochita extrem de scurta isi desface picioarele provocator. 
 

Filmul bazat pe romanul omonim al scriitorului Pete Dexter este catalogat ca un thriller erotic. Actiunea ii are in centru pe fratii Jack (Zac Efron) si Ward James (Matthew McConaughey) care investigheaza condamnarea eronata la moarte a unui detinut (John Cusack). Actrita australiana o interpreteaza pe Charlotte Bless, o femeie care ii trimite scrisori detinutului.

Filmul ne va oferi nu numai suspans, dar si scene pasionale interpretate de Zac Efron si Nicole Kidman. Nicole este superba, este tot ce ai putea visa' declara galant Zac (25) despre partenera sa de film, care ar putea sa-i fie mama, data fiind diferenta de 20 ani dintre ei.
 
Foto: Hepta, Cinemagia

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter