Nicole Kidman si Keith Urban - Rezidenti in California

Publicat pe
Keith Urban, Nicole KidmanNicole Kidman si Keith Urban vor sa-si creasca copilul in California, iar ca niste parinti extrem de atenti si-au cumparat deja o casa in Los Angeles.

Casa este de fapt un castel care a costat aproape 4 500 000 de euro. Intrucat Nicole va naste in iulie, actrita australiana si sotul ei, cantaretul de muzica country Keith Urban vor avea timp pentru a amenaja noua locuinta.

Locuinta se afla la doi pasi de cea a lui Tom Cruise si Katie Holmes, acolo unde locuiesc si cei doi copii pe care Nicole si Tom i-au adoptat in timpul mariajului lor.

Nicole si Keith mai detin proprietati la Nashville, New York, dar si in Australia, insa acum vor fi foarte aproape de Isabella, 15 ani, si Connor, 13 ani care cresc impreuna cu sora lor vitrega, Suri.

Casa are cinci camere si ofera o priveliste spectaculoasa asupra Orasului Ingerilor, locul perfect pentru ca Nicole sa incerce sa reia legatura cu copiii sai.

A simtit probabil ca este timpul sa actioneze, intrucat in ultimele luni copiii s-au indepartat de ea, prefarand sa i se adreseze lui Katie cu apelativul „mama'.

Foto: www.hepta.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter