Nicole Kidman si Russell Crowe - Eroi in Australia

Publicat pe

Actorii Nicole Kidman, Russell Crowe, Kate Blanchett si Geoffrey Rush au fost onorati in Australia, tara lor natala, prin emiterea unei serii speciale de timbre.

Nicole Kidman, Russell CroweTimbrele prezinta portretele celor „patru fantastici', castigatori de Oscar, si cate o scena din cele mai cunoscute filme ale lor.

„Cate Blanchett, Russell Crowe, Nicole Kidman si Geoffrey Rush sunt deja nume familiare. Timbrele vor reprezenta o amintire permanenta a amprentei pe care ei au lasat-o asupra identitatii si culturii Australiei”, a declarat Graeme John, director de management al Australia Post.

„Am un interes legitim in Australia”, a declarat Nicole Kidman pentru Sydney Morning Herald. „Vreau ca si copiii mei sa locuiasca aici, la un anumit moment din viata lor, sa vada cat este de minunat”, a completat Kidman.

Nicole Kidman a fost recompensata cu premiul Oscar in 2003 pentru pelicula Orele', in timp ce Russell Crowe a castigat Oscarul pentru rolul din filmul Gladiatorul' in regia lui Ridley Scott.

Kate Blanchett a reusit sa impresioneze membrii Academiei de film in 2004, iar Geoffrey Rush si-a trecut aceasta performanta in palmares in 1996 pentru rolul din Shine'.

Foto: www.accesshollywood.com
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter