Nicoleta Luciu, din nou la TV! După ani de la retragerea din viața publică, este iar în lumina reflectoarelor

Publicat pe

Sunt ani buni de când evită aparițiile publice și se dedică exclusiv familei sale numeroase. Acum, însă, iată o veste bună pentru fanii vedetei: Nicoleta Luciu, din nou la TV! 

Nicoleta Luciu, din nou la TV! După ani de la retragerea din viața publică, este iar în lumina reflectoarelorNicoleta Luciu, din nou la TV! După ani de la retragerea din viața publică, este iar în lumina reflectoarelor

Frumoasa bruntă urmează să apară, în noaptea dintre ani, într-un serial difuzat de TVR2. Actriţa a acceptat provocarea de a se alătura actorilor din sitcomul „Primăverii' şi a filmat pentru episodul special care va da startul distracției în ultima zi din an, de la ora 19:00.

M-am bucurat să îmi revăd o parte dintre foştii colegi şi am fost încântată să-i cunosc pe actorii din „Primăverii'. Scenariul scris de Octavian Strunilă are mult umor. Denis și cu mine ajungem, dintr-o greşeală în casă, iar locatarii, care tocmai se pregăteau de petrecerea de Revelion, sunt încântaţi. Îmi era dor să joc în seriale și mă bucur că s-au gândit la mine. Mi-ar plăcea să facem ceva şi pe mai departe', a mărturisit Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu, din nou la TV, după ani în rolul de mamă departe de ecrane

Odată cea mai vânată vedetă feminină de la noi, ani la rând desemnată cea mai frumoasă femeie din România, Nicoleta Luciu a ales să se retragă brusc din viața publică și să se dedice celor patru copii ai săi, departe de Capitală. Mai mult, acum câteva luni, o informație îi surprindea pe fanii vedetei: deși ofertată pentru a participa la 'Asia Express',  un show de mare succes, Nicoleta a refuzat. 

Iuliana și Nicoleta Luciu ar fi trebuit să participe la ‘Asia Express’, însă au renunțat înainte de a începe emisiune. Motivul?! Cei patru copii ai Nicoletei nu s-ar fi descurcat fără mama lor. Nicoleta Luciu a încercat înainte să vadă cum merg lucrurile fără ca ea să fie acasă, iar aceastea nu s-au desfășurat așa cum trebuie.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter