Nicoleta Luciu, in rolul unei femei din lumea araba

Publicat pe

In telenovela “Iubire si onoare”, Nicoleta Luciu traieste dupa legile Coranului, ea urmand sa o interpreteze pe Soraya, a doua sotie a unui arab bogat pe nume Aziz, o femeie credincioasa si supusa barbatului ei.

Soraya este o femeie deosebita, iar sotul ei isi petrece foarte multe nopti cu ea, fapt care o inraieste si mai mult pe prima lui sotie. Este o femeie umila, in stare de orice sacrificiu pentru el, desi Aziz nu este tocmai barbatul ideal'. declara vedeta.

Nicoleta Luciu Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu a filmat in Turcia in luna mai secvente foarte dificile, cele doua saptamani petrecute la Bodrum ajutand-o sa-si inteleaga mai bine personajul: 'Nu e deloc usor sa fii femeie in lumea araba. Trebuie sa respecti strict regulile Coranului, sa-ti respecti barbatul, indiferent de comportamentul lui si sa ii faci acestuia copii.'

De curand, Nicoleta s-a intors din vacanta petrecuta in Croatia alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo, si de fiul lor, Zsolt Jr. 
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter