Nu se oprește! Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Vizitează des cabinetul medicului

Publicat pe

Nu se mai oprește, vrea să arate perfect! Nicoleta Luciu vizitează din ce în ce mai des cabinetul medicului estetician! Vedeta are chipul unei tinere adolescente. Recent, a mers la medic unde a făcut noi injecții!

De la Miercurea Ciuc, direct în cabinetul medicului estetician! Chiar dacă stă la sute de kilometri depărtare de Capitală, Nicoleta Luciu pune mare preț pe aspectul ei, tocmai de aceea face anumite tratemente de înfrumusețare, unule care presupun chiar și injectarea acidului hialuronic.

Iată că nu se mai oprește și recent, Nicoleta Luciu a stat iar pe patul medicului ei preferat pentru o noua intervenție estetică. Fricoasă, dar optimistă că va arăta din ce în ce mai bine, Nicoleta Luciu a suportat injectiile făcute de medic în față, dar și în decolteu.

În urma imaginilor pe care le postează în mediul online, vedeta e încântată de chipul său, ce-i drept, la aproape 40 de ani, n-are nici urmă de riduri. Pozele din galerie dovedeasc asta!

Nu se oprește! Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Vizitează des cabinetul mediculuiNu se oprește! Nicoleta Luciu și-a făcut o nouă intervenție estetică! Vizitează des cabinetul medicului

Cum arăta Nicoleta Luciu, când a debutat la TV! Era bombă sexy chiar şi fără silicoane

Nicoleta Luciu este una dintre primele asistente TV din România şi mulţi nu-şi mai amintesc exact momentul în care a debutat în televiziune. Este asociată cu Teo, însă înainte de a fi asistenta sexy din emisiunea lui Teo Trandafir, Nicoleta Luciu a fost animatoare la „Procesul etapei’, emisiunea lui Ovidiu Ioaniţoaia.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter