Nicoleta Luciu va prezenta spectacolul Circului National din China la Bucuresti

Publicat pe

Dupa nunta de vis pe care a avut-o weekend-ul trecut cu Zsolt Csergo, aceasta se pregateste pentru o noua provocare si anume participarea ca si prezentator in cadrul spectacolului Circul National din China, ce va avea loc in pe 1 mai 2012, incepand cu orele 19:30, la Sala Palatului.
 

Dupa cum a declarat, Nicoleta s-a implicat direct in organizarea acestui eveniment de exceptie care te transpune intr-o lume de basm, ce intrece limitele imaginatiei.

Astept seara spectacolului cu nerabdare, in primul rand pentru ca am reusit sa-mi indeplinesc visul de a aduce acesti oameni minunati in fata publicului romanesc dar si pentru ca voi face eu parte din spectacol, ca si prezentator. M-am pregatit intens pentru acest eveniment deosebit
deoarece imi doresc ca totul sa fie perfect'.

Nu numai Nicoletei ii place circul, dar si micutului Zsolt Jr. care vrea sa invete jonglerii.

I-am povestit lui Zsolt Jr, care va fi prezent alaturi de mine la spectacol, despre reprezentatia Circului National din China si despre jongleriile uimitoare pe care le fac maestrii de circ. I-am mai spus ca va asista la o poveste minunata in cadrul caruia chiar si el poate deveni erou, asa ca micutul meu mi-a marturisit ca vrea din tot sufletul sa invete sa jongleze si sa faca astfel lumea mai fericita', a marturisit Nicoleta Luciu.

Asadar, fanii circului, dar si ai Nicoletei sunt asteptati la un specatcol care se anunta de exceptie!

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter