Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai

Publicat pe

Alături de soţul său, Zsolt Csergo, naşii lor si doi prieteni apropiaţi, Nicoleta Luciu a petrecut patru zile de vis în Dubai.

 

Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai

 

A fost cea mai tare vacanţă de până acum! Măcar o dată în viaţă trebuie să calci pe meleagurile acelea, rupte din poveste. Am vizitat Burj al Arab, moscheea Jumeirah, am mâncat într-un restaurant de la etajul 122 din Burj Khalifa, am gustat din preparatele specifice şi ne-am bucurat de priveliştea extraordinară', spune Nicoleta.

 

Aceasta povesteşte că au mers foarte mult pe jos, 8-10 kilometri pe zi şi astfel fiecare dintre ei a slăbit 2 kilograme, deşi nu s-au abţinut de la delicatesele culinare: La fiecare masă comandam doua feluri de supă, am gustat mai multe preparate arăbeşti, dar şi dulciuri cu seminţe, migdale, caju, curmale'.

 

În vacanţă, Nicoleta a strâns printre numeroasele amintiri, suveniruri pentru familie şi prieteni, le-a cumpărat copiilor jucării şi hăinuţe, dar şi produse minune pentru îngrijirea părului şi a pielii, nelipsite din trusa ei de cosmetice.

 

Totul a fost desprins din poveste, a fost prima vacanta in Dubai si sper ca voi mai ajunge inca o data acolo', marturiseste Nicoleta Luciu. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter