Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai

Publicat pe

Alături de soţul său, Zsolt Csergo, naşii lor si doi prieteni apropiaţi, Nicoleta Luciu a petrecut patru zile de vis în Dubai.

 

Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai Nicoleta Luciu – Vacanţă de poveste în Dubai

 

A fost cea mai tare vacanţă de până acum! Măcar o dată în viaţă trebuie să calci pe meleagurile acelea, rupte din poveste. Am vizitat Burj al Arab, moscheea Jumeirah, am mâncat într-un restaurant de la etajul 122 din Burj Khalifa, am gustat din preparatele specifice şi ne-am bucurat de priveliştea extraordinară', spune Nicoleta.

 

Aceasta povesteşte că au mers foarte mult pe jos, 8-10 kilometri pe zi şi astfel fiecare dintre ei a slăbit 2 kilograme, deşi nu s-au abţinut de la delicatesele culinare: La fiecare masă comandam doua feluri de supă, am gustat mai multe preparate arăbeşti, dar şi dulciuri cu seminţe, migdale, caju, curmale'.

 

În vacanţă, Nicoleta a strâns printre numeroasele amintiri, suveniruri pentru familie şi prieteni, le-a cumpărat copiilor jucării şi hăinuţe, dar şi produse minune pentru îngrijirea părului şi a pielii, nelipsite din trusa ei de cosmetice.

 

Totul a fost desprins din poveste, a fost prima vacanta in Dubai si sper ca voi mai ajunge inca o data acolo', marturiseste Nicoleta Luciu. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter