Nicollette Sheridan renunta la statutul de ”nevasta disperata”

Publicat pe

Nicollette Sheridan va parasi serialul „Neveste disperate', personajul interpretat de ea, Edie Britt, disparand din urmatorul sezon.

Serialul „Neveste disperate' pierde astfel unul dintre personajele sale fetis. Nicollette Sheridan s-a hotarat sa nu mai joace in urmatorul sezon, fapt confirmat de canalul de televiziune ABC, cel care difuzeaza serialul.

Nicollette Sheridan

„Nicollette a petrecut clipe minunate in serial, insa acum se va concentra asupra altor proiecte', a declarat agentul actritei.

Personajul Edie Britt va parasi Wisteria Lane la sfarsitul celui de-al cincilea sezon care se difuzeaza in prezent in America.

Ultimele episoade se filmeaza chiar in aceasta perioada, insa nu a fost dezvaluit felul in care personajul va disparea din serial.

Nicollette Sheridan trebuia initial sa interpreteze rolul lui Bree Van de Kamp, acordat in final Marciei Cross. Producatorul i-a oferit rolul lui Edie care urma sa apara doar in cateva episoade, insa prestatia lui Sheridan a fost apreciata de telespectatori, iar Edie a devenit una dintre „nevestele disperate'.

Foto: ABC
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter